Skip to content

Serviciile noastre

Servicii de salarizare / Resurse Umane

Oferim o varietate de servicii care vor rezolva nevoile dumneavoastra, de la recrutare, evidenta dosarelor de personal pana la servicii de salarizare si contabilitate

Servcii de Call Center

Accelereaza-ti expansiunea globala cu ajutorul agentilor nostri de call center, fluenti in toate limbile europene principale.

Servicii de administrare a datelor

Sprijinim organizatiile cu servicii de adminstrare a datelor de inalta calitate si customizate, care acopera nevoile lor de business.

Servicii financiare si contabilitate

Solutile noastre externalizate va ajuta in a inbunatati calitatea, acuratetea si punctualitatea procesului financiar-contabil.

Suntem Max BPO

…si oferim Servicii externalizate de business la nivel global pentru clienti din diferite domenii, in principal din bransa de logistica si transport.

Am dovedit deja ca experienta noastra pe termen lung si cunostintele noastre tehnice in privinta infiintarii si derularii operationale a unui centru de servicii externalizate au fost ingredientele principale ale succesului nostru constant.

Ne caracterizeaza o abordare flexibila si orientata specific catre client si indiferent de progresele  tehnologice, consideram ca oamenii vor sta intotdeauna in centrul activitatii noaste si a dumenavoastra.

Ne aflam in Alba Iulia, Romania

cunoscut si sub numele de Karlsburg, este un oras din inima Transilvaniei conectat la doua aeroporturi internationale…

Mai mult…
Clientii nostri

Our offer is directed towards companies that value individual consultancy and high quality standards, gladly from the transport and logistics sector.

Our clients value individual support, high flexibility and a trusted, friendly and capable partner.

Companies in which, caused by the lack of qualified staff in the home country, some specific processes are slowed down, made difficult and/or sap resources from other departments.

Back To Top