Skip to content

Servicii de administrare a datelor

Va oferim o varietate mare de servicii de calitate pentru afacerea dumneavoastra!

Servicii de administrare a datelor

Sprijinim organizatiile cu servicii de adminstrare a datelor de inalta calitate si customizate, care acopera nevoile lor de business.

Introducere datelor contabile
Introducerea documentelor
Scanarea documentelor
Introducera manuala a datelor
Introducerea datelor de tip copy-paste
Procesarea datelor ( Online si Offline)
Introducerea facturilor

Introducerea datelor contabile

Serviciile de introducere a datelor contabile este o parte esentiala a unui business. Informatia referitoare la finante este inregistrata, etichetata, evaluate si emisa sub forma de rapoarte pentru a ajuta clientul sa aiba o imagine clara a propriilor fonduri.

Agentii Maxbpo asigura indeplinirea cu succes a acestei sarcini greoaie si care necesita timp, care inglobeaza toate procesele legate de inregistrarea tranzactiilor financiare – mai exact, a banilor care intra si ies din organizatie.

Introducerea documentelor

Administrarea de succes a afacerii dumneavoastra implica gestionarea corecta a documentelor care sunt produse sau generate. Introducerea datelor din documente este cea mai buna optiune pentru eficienta operatiunilor.

Serviciile de introducere a documentelor oferite de Maxbpo implica arhivarea documentelor esentiale pentru organizatie, intr-un mod in care sa fie usor de gasit si de a face referinta la acestea, prin digitalizare evitandu-se dificultatea de a manipula date sub forma fizica.

Scanarea documentelor

Cu toate ca norma in arhivarea informatiei presupune documentele in forma lor fizica, digitalizarea lor folosind tehnologia informatiei din ce in ce mai avansata simplifica eficienta si da posibilitatea businessului sa se adapteze intr-un mediu de lucru in continua schimbare.

Introducerea manuala a datelor

Introducerea manuala a datelor este o operatiune semnificativa de zi cu zi pentru firme din toate domeniile. Este o sarcina simpla care nu necesita un efort mare de implementare. De aceea, pentru a permite clientului sa se concentreze asupra activitatii de baza, externalizarea catre agajatii instruiti Maxbpo este ideala.

Echipa noastra va procesa informatia intrata manual, cum ar fi: nume client, tip de business, suma in bani, din surse variate care includ: bonuri, facturi sau comenzi care sunt procesate pentru a genera rezultatul droit, in acelasi timp asigurandu-se acuratetea sarcinii.

Introducerea datelor de tip copy-paste

Introducerea datelor de tip copy-paste este o parte esentiala a unui business ca si informatie vitala – de exemplu ID E-mail, numere de telefon, adrese care sunt in documente si rapoarte, si care trebuie arhivate eficient pentru referinta ulterioara.

Indeplinirea acestei sarcini necesita o mare investitie de timp, din aceasta cauza externalizarea acestei parti a activitatii catre echipa noastra de agenti de incredere si bine pregatiti asigura introducerea rapida si competenta a diferitelor date, permitand clientului sa se concentreze pe procesele de baza ale businessului propriu.

Procesarea datelor de tip copy-paste

In prezent exista o tendinta tot mai crescanda catre digitalizare, ca fiind o optiune din ce in ce mai dorita si adoptata de catre organizatiile din toate domeniile.

Serviciile de procesare si administrare a datelor de tip copy-paste ajuta organizatiile sa indeplineasca cerintele clientilor mentinandu-si in acelasi timp profitabilitatea. In acest fel costurile sunt reduse si creste productivitatea.

Maxbpo ofera solutii de procesare de date, ca introducerea de date, indexarea datelor in vederea recuperarii facile, administrarea bonurilor si al facturilor, conversia de date si analiza pentru acumularea de date tactice pentru facilitarea deciziilor importante ale organizatiei.

Introducerea facturilor

Procesarea facturilor este o sarcina esentiala care cere acuratete si atentie. Inregistrarea informatiilor rezultate din aceste documente trebuie executata corect si fara erori, deoarece o procesare incorecta poate avea un impact negatic aipra satidfactiei clientului.

Aceasta activitate poate fi repetitiva si monotona,  implicand procesarea documentelor fizice sau eletronice. De aceea, este indicate externalizarea acestei sarcini catre angajati Maxbpo care, folosindu-si experienta s asigura de procesarea corecta a datelor. Echipa noastra se va ocupa de toate serviciile legate de facturi si comenzi de achizitie, vouchere, bonuri di note de debit si credit.

SERVICES TO THE MAX!

Back To Top