skip to Main Content

Servicii de salarizare / Resurse Umane

Servicii de salarizare / Resurse Umane

Oferim o varietate de servicii care vor rezolva nevoile dumneavoastra, de la recrutare, evidenta dosarelor de personal pana la servicii de salarizare si contabilitate.

Administrare resurse umane
Raportare si controlling resurse umane
Calcul salarizare

Servicii de salarizare

Mentinerea calculului salarial actualizat si corect este o datorie fundamentala a oricarui business. Externalizarea serviciilor de salarizare ajuta companiile sa economiseasca timp si bani prin reducerea orelor administrative lucrate si oportunitatea de a se concentra pe initiativele de cresterii a afacerii.

Maxbpo ofera o varietate de servicii legate de salarizare, incluzand nu numai salariile dar si documentele financiare legate de dosarul angajatului, ca de pilda concediil, avansuri salariale, deduceri, bonusuri, ore suplimentare, taxe si altele. Ne asiguram de plata angajatului, luand in considerare diferite instrumente de plata, plata directa sau mobile, oferind de asemenea asistenta permanenta clientilor nostri.

Taxe

Calculul fiscal poate fi o sarcina dificila si complexa; din aceasta cauza, externalizarea acestor servicii catre profesionistii Maxbpo da posibilitatea organizatiilor de a se concentra asupra posibilitatilor de crestere a afacerii.

Departamentul HR al Maxbpo ofera solutii pentru calculul deducerilor din impozitul pe salarii pentru salariati, in concordanta cu legile statului, suplimentarea salariilor, consultanta pentru deduceri salariale, respectarea legilor in domeniu si protectia fiscala.

Pontare si prezenta

Tinand cont de preferinta tot mai crescanda a angajatorului de a opta tot mai mult pentru munca remote, programele de monitorizare ale angajatilor sunt din ce in ce mai cautate.

Maxbpo ofera solutii de monitorizare si pontaj care urmaresc timpul liber platit, concedii, concedii medicale si natale, zile personale, integrand programele de pontarea si prezenta cu sistemul de salarizare, avand posibilitatea de a emite automat informatii despre angajat.

Acces mobil

Maxbpo ofera programe prin care angajatii pot ponta orele lucrate prin telefonul mobil, pot tine evidenta timpului de prezenta, zile de vacanta. Aceste programe pot permite angajatilor si o privire de ansamblu asupra zilelor disponibile de concediu, aprobate si ramase.

Servicii de angajari si resurse umane

Departamentul de HR al Maxbpo preia gestiunea si responsabilitatea anumitor functii HR. Aceste functii pot include: adminstrarea fortei de munca, recrutare externa, relocare, bonificatia angajatului si rcuoasterea sa, precum si administrarea generala a capitalului uman. Agentii nostri ofera informatii si asistemta angajatilor.

Raportare

Specialistii HR Maxbpo pot customiza rapoarte specifice in functie de nevoile clientului.

Rapoartele sunt accesibile, si curpind toate aspectele priceselor de salarizare, inspectarea si compararea datelor, ca de pilda raportul angajatilor full-time / part-time, rotatia de personal, posturile vacante si timpul investit in recrutarea angajatilor noi, taxe, pontaj si prezenta.

Data protection

Protectia datelor este esentiala pentru Max Business Solutions, din moment ce lucram cu date pesonale si alte date confidentiale.

Putem incheia un contact de confidentialitate detaliat, in conformitate cu BDSG.

Imbunatatim continuu procesele de protective a datelor, conform ISO 27001 and ISO 27002.

Se poate desemna si un ofiter german de protectie a datelor. Pentru ca Romania este parte a EU, standardele de protectie a datelor sunt aliniate legilor europene.

Back To Top