Skip to content

Servicii financiare si contabilitate

Va oferim o varietate mare de servicii de calitate pentru afacerea dumneavoastra!

Servicii financiare si contabilitate

Solutile noastre externalizate va ajuta in a inbunatati calitatea, acuratetea si punctualitatea procesului financiar-contabil.

Administrarea debitorilor
Procesarea calcului de salarii
Analize financiare si raportare

Servicii de Gestiune Debitori

Scopul principal si telul oricarei afaceri este de a mentine fluxul de numerar si maximizarea profitului.

Serviciile noastre de gestiune debitori vor fi create special pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, si asigura ca facturile pentru produsele si serviciile pe care le ofera sunt achitate la timp. AgeNtii Maxbpo se ocupa de intregul proces de colectare a creantelor, gasind solutii de a preveni depasirea termenelor de plata sau debite neperformante.

Echipa noastra se va ocupa de executarea intregului process de atentionare de plati, monitorizand executarea si eficienta proceselor si inregistrand disputele, precum si urmarirea planului de plati.

Servicii Creditori

Departamentul creditori Maxbpo este esential pentru emiterea unui bilant corect, fiind responsabil pentru urmarirea datoriilor catre furnizori-terti, si se asigura ca platile sunt aprobate corespunzator si procesate.

Noi procesam cheltuieli ca de pilda transporturi si logistica, consumul electric, combustibili, produse si echipamente, leasing si alte servicii. Implica de asemenea saricini ca de exemplu cautarea liniilor de credit, obtinerea unor termini favorabili de achizitie si gestionarea cursului si etapizarii procesului de achizitie.

Servicii de analiza financiara si raportare

Serviciile de analiza financiara si raportare sunt o parte integranta a analizei financiare generale, oferind o imagine detaliata a viitorului financiar si al cresterii businessului.

Agentii calificati Maxbpo sunt responsabili pentru prepararea diferitelor rapoarte financiare si rapoarte fiscale, acoperind toate cele 5 sectoare-cheie: venituri, profituri, eficienta operationala, eficienta capitalului, solventa si lichiditati. Ne vom ocupa de emiterea bilantului, rapoarte financiare, balanta lichiditatilor, operatiuni contabile zilnice si raportare.

SERVICES TO THE MAX!

Data protection

Protectia datelor este esentiala pentru Max Business Solutions, din moment ce lucram cu date pesonale si alte date confidentiale.

Putem incheia un contact de confidentialitate detaliat, in conformitate cu BDSG.

Imbunatatim continuu procesele de protective a datelor, conform ISO 27001 and ISO 27002.

Se poate desemna si un ofiter german de protectie a datelor. Pentru ca Romania este parte a EU, standardele de protectie a datelor sunt aliniate legilor europene.

Back To Top